23/200. bookchallenge_ua

Цього тижня було купу всякої-різної роботи, тому прочитала ну дуже мало і мало що цікавого для себе відкрила.
Отже, з соромом, пройдусь по прочитаним книгам цього тижня.


Сусідка. Барбара Делінські
У книзі йдеться про три пари. Центральні, Аманда і Грем усіляко намагаються завести дитину, але не виходить. Ще одна пара - багатодітна матір і чоловік-ловелас. Завершує трійку пар жінка-кар.єристка і чоловік-домогосподарка. І все б нічого, але за таємничих обставин вагітніє їхня молода приваблива сусідка. Від кого? Про це можна дізнатись у кінці книги.
Знаєте, що мені нагадав цей роман? "Відчайдушних домогосподарок". Щось є від тієї атмосфери.

Пригоди Шерлока Холмса. Вигнанці. Артур Конан Дойл
Знову Шерлок.  Але цього разу українською! Дві повісті "Пес Баскервілів" і "Знак Чотирьох" та два оповідання. На додачу, роман А.К. Дойля "Вигнанці".
Зайвий раз не говоритиму про крутість Шерлоку. Це треба читати!
Роман "Вигнанці" теж неочікувано порадував. Особливо, ті короткі абзаци, де Нью-Йорк описувався як невеличке містечко з лісами.
І наостанок, "Фадо". Анджей Стасюк.
Коротка есеїстика автора потішила. Щось є легке і тепле і тих коротких творах. Однозначно, знайомство з А. Стасюком пройшло вдало. Читатиму ще.

От і все, що я встигла прочитати цього тижня. Сподіваюсь, наступним буде пліднішим.
Гарних Вам книг. І пам.ятайте, великі цілі досяжні.

Коментарі

  1. Класно, дуже подобається ваш блог. Запрошую вас на літературні читання 19.11.15 в нашу бібліотеку. Читати можна своє, або чуже щось улюблене. Запрошені літературна студія "Сім герц". Початок - 15.00. Якщо зацікавилися, то напишіть. Ми находимся на масиві "Дружба".

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні публікації